Valokurssi 27.10-28.10.2018

Oppia valotekniikasta.

Valotekniikkaa tarvitaan teatterin lisäksi kaikenlaisissa tapahtumissa ja taiteissa. Valaisemiseen ja valotekniikkaan voi tutustua osallistumalla kurssille, jonka kansalaisopisto järjestää Porvoon teatterissa. Monipuolista ja tarpeellista tietoa valaisemisesta jakaa alan ammattilainen Janne Koivulahti lauantaina ja sunnuntaina 27.10-28.10 kello 10-16. Porvoon kansalaisopiston kurssi sisältää 12 oppituntia ja se maksaa 18 €. Kurssipaikka on Porvoon Teatteri, osoite Vänrikinkatu 4.

Lähtökohtana on ymmärtää valon luonne, se mitä nähdään ja mitä valoa lisäämällä ja värittämällä voidaan kertoa. Kurssilla tutustutaan esitysvalaisuun työvälineenä ja järjestelmänä. Tavoitteena on nähdä maailma uudella tavalla valaistavana objektina. Kurssi ei vaadi aiempaa kokemusta.

Näyttelemistä, tanssimista, puvustamista, maskeerausta ja lavastamista harrastavillekin valokurssi avartaa esittävän taiteen mahdollisuuksia. Kurssille ilmoittaudutaan Porvoon kansalaisopiston sivujen kautta.

Jos kurssiajankohta ei sovi, teatteritekniikasta kiinnostuneet voivat kuitenkin ottaa yhteyttä Porvoon Teatteriin os. porvoonteatteri.info@gmail.com. Porvoon Teatteri etsii joukkoonsa valo- ja äänitekniikasta kiinnostuneita.