Kolme iloista rosvoa – esitykset päättyneet

Kolme iloista rosvoa. Esitykset ovat päättyneet – kiitos yleisölle ja esiintyjäjoukolle!

Porvoon Teatterin syksyn 2018 näytäntökausi alkaa lauantaina15.9.  Viime keväänä pieniä ja isoja

katsojia ihastuttanut Kolme iloista rosvoa esitetään syyskuussa vielä neljä kertaa. Muista hankkia liput!

Esitykset lauantaina 15.9. ja sunnuntaina 16.9. klo 16 ja lauantaina 29.9. ja 30.9. klo 16.

Liput  17 €, eläk. 15 €, lapset 3-16 v.12 € , perhelippu 2 aik.+2 lasta 48 €

Porvoon Teatteri, Vänrikink. 4

Kolme iloista rosvoa, Kasper, Jesper ja Joonatan on verraton satu Kardemumman kaupungista ja sen kolmesta iloisesta rosvosta, jotka monien vaiheiden jälkeen oppivat tekemään työtä ja pesemään korvansa. Kaupungissa on myös toinen toistaan hupaisampia asukkaita ja rosvojen kiltti lemmikkileijona, jonka vuoksi rosvoja ei uskalleta ottaa kiinni. Mukana on myös joukko tarinaan liittyviä hilpeitä lauluja.

Kirj. Thorbjörn Egner, sovitus ja ohjaus Tuovi Putkonen, puvustus Soila Tikkanen, maskit Sanna Saarnio, valaistuksen suunnittelu Ville Valve

HUOM: Lippujen ennakkomyynti netin kautta.

http://www.netticket.fi/kolme-iloista-rosvoa, ja Grand-Luckan, Porvoo,  osoite Piispankatu 28 ja tuntia ennen esityksen alkua Porvoon Teatterin lipunmyynnistä, Vänrikinkatu 4.

Lippukassa avataan tuntia ennen esitystä

Esityksen kesto on noin 2 tuntia ja siinä on väliaika

Tiedustelut: porvoonteatteri.info@gmail.com, tai 040-571 0680 (jätä soittopyyntö puhe- tai tekstiviestillä, jos puhelin ei vastaa)

Palautetta esityksestä:

Anja Sundberg  Porvoolaiset

Miten positiivisesti voi hämmästyä ensikertalainen, joka vie ystävänsä lapsen katsomaan Porvoossa esitettävää ”Kolme iloista rosvoa” -näytelmää. Etukäteen tapahtumapaikan ohi ajaessani katsoin keltaiseksi maalattua, hieman ajastaan jäljessä olevaa omakotitaloa, jonka ovessa oli kyltti ”Porvoon teatteri”, mietin kuinkahan vetoinen vanha talo on. Liput oli hankittu ja sinne suuntasimme. Lippuja yritin saada aiempaan esitykseen, olivat loppuunmyydyt. Nyt onnisti, jälleen loppuunmyytyyn näytökseen, lisätuoleja tarvittiin. Esityksessä häkellytti näyttelijöiden täydellinen antautuminen rooleihinsa, kuinka aidosti sitä elivät pienessä, intiimissä tilassa. Kaikki; puvustuksesta, lavastuksista, maskeerauksista, liikkeistä ja lauluista olivat toteutetut viimeisen päälle. Voiko tätä antaumusta ilon tuomiseen muuta kuin ihailla! Kiitos teille, jotka olivat osallisina tässä ihastuttavassa kokemuksessa!

OSTA LIPPUJA »