Viulunsoittajasta romansseihin Postimäellä keräsi täydet katsomot

Viulunsoittajasta romansseihin

Postimäen katetussa areenateatterissa kuultiin Johanna Nurmimaan ja Marko Putkosen esittämiä rakastettuja lauluja. Elokuun tunnelmallisissa lauluilloissa laulajat esittivät suosikkisävelmiään.

Viulunsoittajasta romansseihin perjantaina 4.8., lauantaina 5.8. ja keskiviikkona 9.8. Kaikki esitykset alkavat klo 19. Väliaikapuffet Postimäen Kahvituvassa

Liput 20/17 €, varaukset sähköpostilla porvoonteatteri.info@gmail.com, tekstiviestillä tai puhelimitse 040-571 0680 klo 10-15.

Salatut elämät-televisiosarjasta Paula Sievisenä tutuksi tullut Johanna Nurmimaa ja Hortto Kaalosta sekä Kansallisoopperasta tuttu Marko Putkonen ovat pitkäaikaisia ystävyksiä ja tehneet monia yhteistöitä. Ystävyys alkoi jo Sibelius-Akatemian oopperastudiosta ja on jatkunut sittemmin mm. Suomen Kansallisoopperassa ja Savonlinnan oopperajuhlilla ja Porvoon Teatterissa. Vuonna 2014 Johanna Nurmimaa ja Marko Putkonen esittivät pääparia paljon kiitetyssä musikaalissa Viulunsoittaja katolla Porvoon Kesäteatterissa. Tulevissa elokuun kesäesityksissä Postimäellä Johanna ja Marko palaavat Viulunsoittajan tunnelmiin esittäen musikaalin lauluja. Samaa musiikillista lämpöä, onnea, iloa, rakkautta ja haaveita pulppuavaa on kesäesityksen muukin musiikki. Esitystä ”Viulunsoittajasta romansseihin” voi luonnehtia draamalliseksi lauluillaksi ja se koostuu esittäjille läheisistä lauluista ja niistä tunteista, joita Johanna Nurmimaa ja Marko Putkonen tahtovat jakaa yleisön kanssa.

Johanna Nurmimaan ja Marko Putkosen viitoittamaa linjaa korostaa myös harmonikkataiteilija Johannes Niskanen. Klassisella musiikilla opintonsa aloittanut Johannes piti ensikonserttinsa 14-vuotiaana ja on sittemmin ottanut haltuunsa musiikkityylin toisensa perään. Johannes Niskanen tavataan yhtä hyvin klassisissa konserteissa, jazz-festareilla, viihdemusiikissa ja rillumarei-musiikin parissa. Tämän kesän esitykseen on yleisölle varattu mahdollisuus nauttia myös hänen sooloistaan.

Viulunsoittajasta romansseihin-esityksissä esiintyy Johanna Nurmimaan, Marko Putkosen ja Johannes Niskasen lisäksi Johannan tytär Juuli Veromaa, joka tuo esitykseen oman nuoruutensa pohtiessaan elämän syvällisyyksiä suurten ajattelijoiden tekstien kautta. Esityksen ohjaa Tuovi Putkonen, joka huolehtii myös esitysten teatteritekniikasta. Puvustuksesta ja lavastuksesta vastaa Anne Ratia.