Vieraskirja

Vieraskirja on poistettu käytöstä roskapostin takia.

6 thoughts on “Vieraskirja”

  1. Tuhannet kiitokset erittäin kivasta ja informatiivisesta viikinkiseikkailusta Porvoon Linnamäellä 2.8. Seikkailu oli tosi hyvin suunniteltu kaikkine tykötarpeineen ja kertomuksineen todellisesta elämästä. Meillä pojat (5 ja 7) leikkivät vielä tänään viikinkejä ja hämäläisiä – käyvät kauppaa, ryöstelevät ja sopivat. Toivottavasti jatkatte vielä ensi kesänä.

  2. Olin juuri katsomassa ”Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen” ja olen ihan täpinöissä vieläkin…niin upeeta niin upeeta, joka ikiselle näyttelijälle ruusun tahtoisin antaa. Kuuntelen nyt tuota CD:tä ja on aivan ihana. Erityiskiitos Tuovi Putkoselle että sain vielä lipun viimetipassa lisäkatsomoon ja ihana oli kaikin puolin olla siellä, niin ihana ja sydämellinen palvelu helteestä huolimatta. Iso sydämellinen kiitos! Putkosen perhe erityisesti oli ihana sekä myös Åkerlundit.

  3. SYDÄMELLINEN KIITOS AIVAN UPEASTA KONSERTISTANNE HELSINGIN KANSALLISTEATTERISSA 14.10.2012!!!!!! Kyllä kannatti lähteä nauttimaan täältä Kerimäeltä (25 km itään Savonlinnasta)!!
    Olin jo 1970-luvulla suuri faninne, mutten nähnyt Teitä koskaan livenä. Nyt 60-vuotiaana se tapahtui – mahtavaa!!
    Yritin netitse viikko sitten varata Porvoosta la-su hotellihuonetta, mutta ainakin keskustassa sijaitseva ”Sparre” oli jo täynnä?!
    KIITOS myös näistä tervetulleista kotisivuista – hienot ovat!

Vastaa