Stand up -esitys: Parit suhteet

PARIT SUHTEET

Porvoon Teatterissa ke 9.11. klo 19. Kesto n. 1 tunti.

Liput 15/10 euroa, varaukset Porvoon Teatteri 040 571 0680.

Risto Koo Järvinen ja Kaija Laine ovat parisuhteessa, kumpikin omalla tahollaan. Tai toinen on ja toinen ei. Vai oliko se toistenpäin? Joka tapauksessa Riston ja Kaijan stand up -illassa teemana on aina niin ajankohtainen ja eriskummallinen parisuhde. Kyseessä on Riston ja Kaijan ensimmäinen keikka yhdessä, siis ainutlaatuinen ”Ensitreffit alttarilla” -tyyppinen kohtaaminen. Tämä on pakko nähdä!

Risto Koo Järvinen on Suomen palkituin koomikko. 14 vuotta komiikkaa tehnyt karvanaama Korsosta on tuttu mm. Ylen tv-ohjelmasta Naurun tasapaino. Risto Koo myös tuottaa supersuosittua ”Päiväkirjaklubia” ja on kirjoittanut koomikon viinalakosta kertovan kirjan ”Lasiinsylkijä” (Savukeidas, 2016). Stand up -esityksissään Risto Koo improaa paljon ja ottaa aina yleisön huomioon. Parisuhdemateriaalia hän on kerännyt vuodesta 1994, jolloin meni naimisiin. Kaijan hän on tuntenut tätäkin kauemmin.

Kaija Laine taas on Suomen huonoiten palkattu ja vähiten keikkaileva koomikko.  Porvoon Teatterissa sen perustamisesta lähtien mukana toiminut, nyt muutaman vuoden varsinaisesta näyttelemisestä lomaillut Kaija suunnitteli vuosia stand up-komiikan kokeilemista. Viimein täytettyään 50 hän koki olevansa täysikäinen nolaamaan itsensä yleisön edessä ihan ilman rooleja.  Parisuhde on kiinnostanut kuusivuotiaasta lähtien jolloin Kaija päätti mennä naimisiin moottoripyöräilijä Giacomo Agostinin kanssa. Kyseinen liitto ei ole vielä toteutunut mutta kokemusta suhteellisuudesta ja suhteettomuudesta on vuosien varrella kertynyt yllin kyllin.

 

laine14647189_10154299425267599_1056104299_o-1