Pikkujouluvarieté €uroViisut!

♥    Pikkujouluvarieté  €uroviisut

La 26.11. klo 19, Su 27.11. klo 19, Ke 30.11. klo 19, La 3.12. klo 19, Su 4.12. klo 19, Ma 5.12. klo 19,  La 10.12.klo 13.30 (Tilauses.) ja klo 19.  Vänrikink. 4, liput 22/18 € ,  varaukset  040-571 0680  klo 10-16 Juhlakattauksen euroviisugaalassa mukana teatterin €urokelpoiset ihanat laulajat ja tannsijat sekä mm. kreivitär Zola, MarkoPutkonen jne. Eläköön pikkujoulussa €uroshow!

                            –   Porvoon Teatteri 20 v. –     

Porvoon Teatterin 20-vuotis pikkujouluvarieté

€uroviisut 2016

Ne ovat pian täällä – iki-ihanat melodiat, rakkaat muistot, nykytrendit, €uro-show glittereineen ja glamoureineen, tarttuvine rytmeineen, ihanine laulajineen ja tanssijoineen! Sitä huumaa kokeakseen ei tarvitse lähteä ensi vuonna kisat järjestävään epävakaaseen Ukrainaan, vaan kaikki on nautittavissa turvallisessa Porvoossa, 20-vuotisjuhlaansa viettävässä Porvoon Teatterissa. Laulut kantavat 1960-luvun muistoista aina tähän päivään, mummoista kauneutensa hehkussa liehuviin neitosiin ja Conchitoihin. Sävelmät muistetaan, samoin mielikuvitukselliset hahmot, erikoisuuden tavoittelut ja sinne tänne ripotellut uskonnolliset symbolit, jotka luovat mielikuvan jostakin suuresta ja syvällisestä.

Euroviisut oli Porvoon Teatterin jäsenistön toive. Teatterin luova osasto, varietésta puhuttaessa, laulaja ja kirjailija Marko Putkonen, lähti tavanomaiselle ideamatkalleen Norjaan Jäämeren rannalle ja palasi käsikirjoitus kainalossaan. Sen mukaisesti Porvoon Teatterin Pikkujouluvarietéssa on ensi kertaa virallisesti edustettuna myös Joulupukinmaa ja €uroviisu-maailmassa seikkailee tuttu hahmo Kreivitär Zola, joka on voittanut vastaavan euroviisujen lauluillan nykyisessä kotikaupungissaan Nizzassa. Sen kunniaksi järjestetään vastaava lauluilta myös Suomessa, kreivitär Zolan kotitanhuvilla Itä-Uudellamaalla, Porvoossa.

Euroviisu-muistoja löytyy myös Marko Putkoselta, joka saavutti Hortto Kaalon jäsenenä Suomen loppukarsintojen toisen sijan, sinä vuonna kun Lapponia venyi voittoon.

Laulullisen tason takaavat €uroviisuissa Sirja Pohjanheimo, Anne Virta, Mia Lehtola, Sofia Lehtola, Eija Forssell, Sari Järvinen-Hippi, Mari Kankaala, Eeva Puromies, Mirja Oksanen ja Lasse Rantanen, joka esiintyy myös juhlaorkesterin basistina. Musiikillinen johto on tuttuun tapaan kosketinsoittaja Viljami Mehdon käsissä. Tanssija Sonja Laukkonen debytoi varieté-laulajana, samoin Laura Rokka, jolla on myös tanssillinen tausta. Tanssivan Porvoon rehtori Mia Koponen luotsaa tanssijoitaan, Anne Ratia loihtii puvustuksen ja Sanna Saarnio maskit. Ja mitä olisivatkaan euroviisut ilman tuulikonetta, jonka Porvoon Teatteri on luvannut esitykseen järjestää!