Sävelmiä pohjolasta 10.8.2012

Porvoon teatteri, Vänrikinkatu 4
perjantaina 10.8.2012 klo 18.
Liput 10 euroa.

Heikki Sivonen, baritoni, aloitti lauluopintonsa Raija Puhakan ohjauksessa Joensuun konservatoriossa vuonna 1990. Hän valmistui laulupedagogiksi Marja Eskolan oppilaana Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2002. Lisäksi Heikki on opiskellut laulua Itävallassa professori Franz Lukasovskin oppilaana. Hän on esiintynyt laulusolistina erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa ympäri Eurooppaa. Hän on toiminut vuodesta 1998 saakka laulunopettajana Lounais-Hämeen musiikkiopistossa.

Tuula Venäläinen, sopraano, on opiskellut musiikin teoriaa ja laulua Porvoon musiikkiopistossa. Hän on laulanut mm. oratoriokuorossa sekä esiintynyt laulunäytelmissä ja musikaaleissa. Lisäksi hän on esiintynyt joulukonserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa. Hän opiskelee laulua oopperalaulaja Tom Nymanin johdolla.

Emma Mustaniemi, sopraano, aloitti pianonsoiton Joensuun konservatoriossa 6-vuotiaana. Hän aloitti lauluopinnot Raija Puhakan johdolla vuonna 2009 ja opiskelee sitä nykyisin Joensuun konservatorion ammattilinjalla. Laulun ohella Emma on harrastanut 9 vuoden ajan myös teatteria.

Raija Puhakka, sopraano, valmistui laulunopettajaksi Kuopion konservatoriosta vuonna 1987. Hän on osallistunut useiden eri laulunopettajien ja liedpianistien mestarikursseille. Raija on esiintynyt monissa oopperarooleissa sekä eri orkestereiden solistina ooppera-, oratorio- ja gaalakonserteissa. Hän toimii laulunopettajana Joensuun konservatoriossa ja Itä-Suomen yliopistossa.

Pekka Mustaniemi, diplomihuilisti, on opiskellut Sibelius-Akatemian lisäksi Itävallassa ja Ranskassa. Huilistin uransa lisäksi hän on toiminut säestäjänä ja kamarimuusikkona sekä kapellimestarina eri kokoonpanoissa eri puolella Suomea. Hän on konsertoinut useissa Euroopan maissa ja eri puolella Suomea. Pekka hoitaa päätoimenaan lehtoraattia Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulussa.

Tervetuloa!