”KAUNEIN MAAILMANLOPPU” KIRJOITUSKILPAILU

”KAUNEIN MAAILMANLOPPU” KIRJOITUSKILPAILU

Runon ja suven  päivänä 6.7.2012 alkaa Porvoon teatterin järjestämä kirjoituskilpailu. Teemana on ”Kaunein maailmanloppu”.  Kirjoitusaikaa on 9.9.2012 asti.

 

Teksti voi olla runo, novelli, laululyriikkaa, monologi tai useammalle roolihahmolle kirjoitettu pienoisnäytelmä. Teeman käsittely on vapaa. Tekstin maksimipituus esitettynä on 45 minuuttia.

Raati valitsee parhaan tekstin. Voittaja palkitaan 500 eurolla.

Kilpailun raatiin kuuluvat Emma Juslin, Kai Nieminen sekä Marko Putkonen.
Kilpailutekstit lähetetään osoitteeseen porvoonteatteri.info@gmail.com tai Porvoon teatteri, Vänrikinkatu 4, 06100 Porvoo.

 

Kilpailuun voi osallistua myös nimimerkillä. Nimimerkillä osallistujia pyydetään laittamaan nimimerkki, osallistujan oikea nimi ja yhteystiedot suljettuun kirjekuoreen ja lähettämään se Porvoon teatteriin. Tämän kuoren voi lähettää erikseen tai yhdessä kilpailutekstin kanssa.

Kirjoituskilpailuun osallistuja luovuttaa tekstin esitys- ja muutosoikeudet Porvoon teatterille esityskauden ajaksi 21.12.2012 – tammikuu 2013.
Lisätietoja Eeva Puromies 040-7451768 tai www.porvoonteatteri.fi

Kaunein maailmanloppu-kirjoituskilpailuun osallistuneista teksteistä koostetaan teatteriesitys, joka saa ensi-iltansa pe 21.12.2012 Porvoon teatterissa.

Kaunein maailmanloppu-työryhmä:

Harri Ahvenainen – valo
Jaakko Huotari – ääni
Anne Ratia – puvustus
Eeva Puromies – ohjaus