Yllätyksiä yleisölle vuonna 2024! Uusi vuosi, uudet kujeet

Tao Te King

Saamme vieraita Tampereelta 27.1.2024 klo 18.

OSTA LIPPUJA »

Tamperelainen Legioonateatteri on koostanut esityksen Tao Te King – Laotse lähtee. Taustalla on kiinalainen 3000 vuotta vanha legenda, jonka mukaan kirjastonhoitaja Laotse kyllästyi poliittiseen ilmapiiriin ja ratsasti vesipuhvelilla länteen. Rajavartija pyysi häneltä elämänohjeita. Laotse heitti runonsa ilmaan. Vartija keräsi ne maasta ja näin syntyi Tao Te King – taolainen filosofis-runollinen eepos.

Legioonateatterin parantavan teatterin ensemble koostuu esittävän taiteen, luovan työn sekä terapiatyön ammattilaisista. Tao Te King – Laotse lähtee on ensimmäinen osa Legioonateatterin trilogiasta, jonka on ohjannut Laura Järviluoma. Mukana on kahdeksan näyttelijää. Vajaat puolitoista tuntia kestävää esitystä ei suositella alle 13-vuotiaille. Liput 20 €/15 €, opiskelijat ja eläkeläiset.

Esitys Porvoon Teatterissa lauantaina 27.1.2024 klo 18

Pulkkinen Live – Jari Salmi ja Teemu Koskinen

TV:stä tuttu Pulkkinen-show vierailee livenä lauantaina 24.2. klo 19 Porvoon Teatterissa.

OSTA LIPPUJA »

Anna tyrän rytkyä ja heitä vapaalle, herrat innostavat ja lupaavat tömäyttää lavalle klassikkosarjan hahmot elävänä koko komeudessaan. Uunituoreissa sketseissä esiintyvät mm. radiotoimittaja Osmo, nyrkkeilijä, kopiovastaava ja äänimies Esko ja Sauli. Ohjaus ja käsikirjoitus Jari Salmi, rooleissa Jari Salmi ja Teemu Koskinen. Esitys kestää noin 2 tuntia ja siinä on väliaika.