Pikkujoulun Varieté 2015 – Marko ja Maailmankaikkeus

Pikkujoulun Varieté 2015

Marko ja Maailmankaikkeus

Ensi-ilta 14.11.2015

Taas tulee se ihkun ihana joulunalusaika pikkujouluineen ja monine hupaisine hössötyksineen. Tulee myös Porvoon Teatterin perinteinen pikkujoulun varieté Marko Putkosen vetämänä ja ohjaamana. Marko liikkuu tällä kertaa rajattomasti avaruuden pallojen välillä ja välittää havaintojaan maailmankaikkeudesta maan ihmisille. Johanna Saarikallio on osallistunut havainnointiin, ja taivaalta löytyy ihmeellisiä uusia planeettoja, jopa Little Christmas Planet, josta maan pikkujouluperinteet alun alkaen ovat kotoisin. Saamme myös todeta, että Helvetti ja Paratiisi eivät ole pelkkiä myyttisiä uskomuksia, vaan löytyvät tähtitaivaaltamme.

Kutsumme teidät mukaan tasokkaaseen, värikylläiseen ja huikean hauskaan avaruusmatkailuun. Maailmankuvamme on vakavan harmiton, eroottissävyinen, kuten elämä maailmankaikkeudessa, musiikin täyttämä ja tanssillisen kaunis iloineen ja suruineen.

Verietén upea puvustus on Anne Ratian, maskeeraukset Sanna Saarnion, valoelämykset ja visualisoinnit Harri Ahvenaisen ja koreografiat Mia Koposen. Mukana on koko Porvoon Teatterin tähtikaarti avaruudessa seikkailevaa kreivitär Zolaa, örkkejä, kääpiöitä, jättiläisiä ja ufoja myöten. Itse jumalakin puhkeaa laulamaan. Osansa iltaan tuovat muinaisen antiikin jumalat Jupiterin ja Venuksen johdolla, sekä kuolevaiset Orfeus ja Euridice. Lopulta hulvattomat pidot huipentuvat helvetillisiin menoihin can caneineen, lauluineen ja tansseineen.

 

Ufo_piru_hamppis

Porvoon Teatterin tähtikaarti:
Marko Putkonen, Anne Virta, Anne Ratia, Eeva Puromies, Johanna Saarikallio, Sara Vilander,
Mari Kankaala, Elli Tikkala, Lasse Rantanen, Mia Lehtola, Sofia Lehtola, Eija Forssell, Tomi Ahonen,
Masa Turunen, Risto Kekarainen.

 

marko-jumalaEnsi-ilta lauantaina 14.11.2015 klo 19

Muut esitykset:
pe 20.11.
la 21.11.
pe 27.11.
la 28.11.
pe 4.12.
la 5.12.

Kaikki esitykset klo 19

Liput 20 €
Varaukset: 040 571 0680 (ark. klo 10-15, sekä näytöspäivinä klo 10-18.45)

Porvoon Teatteri, Vänrikinkatu 4