Naura Vaan 2019 – kiertue Porvoon Teatterissa 30.8. klo 19.00

Televisiostakin tutut stand up -koomikot Ali Jahangiri, Aatu Raitala ja Heikki Vilja yhdistävät voimansa jälleen kerran tulevana syksynä. Tämä hullun hauska kolmikko kiertelee Suomea jakaen naurun ilosanomaa pitäjästä toiseen.

Ali Jahangiri

Ali etsii väsymättömästi sitä reunaa, jolta pudota ja sitä rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Sen takia ei koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe.
Moni ei tiedä, että komiikka on parhaimmillaan sitä, että tanssitaan housut kintuissa risteyksessä, josta lähtee tiet pelkoon, suruun, totuuteen ja rakkauteen.

Aatu Raitala

Aatu Raitala näyttää poliisilta ja puhuu kuin rikollinen joka yrittää välttää tuomion. Tämä hesalaistunut Itä-Suomen ukko kertoo juttuja menneisyyden mokista ja tulevaisuuden uhista positiivisella kierteellä. Lepposa meininki!

Heikki Vilja

Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Ikäraja: Suositusikäraja K-18
Aika: klo 19:00

18:00 Ovet
19:00 Showtime
Liput ovelta 30 / 25 €, mikäli jäljellä.
Myynti loppuu 30.8.2019 18:00.
Liput www.tiketti.fi