JOKERI POKERI BOX -Simon Parhaat TAIKASHOW 23.3. klo 18

JOKERI POKERI BOX -Simon Parhaat TAIKASHOW

Vieraana vatsastapuhuja Sari Aalto ja hulvattomat nukkekaverit!

Kyseessä on isän ja tyttären ensimmäinen yhteisshow. Ensi-ilta Porvoon Teatterissa to 23.3.2017 klo 18.00

Liput 14€, perhelippu 4hlö 50€ Varaukset sähköpostilla: simo@simoaalto.com. Lunastus ovelta alkaen tuntia ennen esitystä.

esityksen kesto 1 tunti , ei väliaikaa.

JOKERI POKERI BOX!

Simon Parhaat -TaikaShow – Iloista huipputaikaa koko perheelle!

Mukana TV:n Talent Suomi -ohjelmasta tuttu Simon tytär vatsastapuhuja Sari Aalto hauskoine nukkekavereineen!

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee taika-ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa. Uudessa koko perheen taikashowssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo: vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Simon mukaansa tempaava esiintyminen ja ilmiömäinen kyky ottaa yleisönsä takaavat, että taikapillerin vaikutus säilyy pitkään! Mukana hauskanpidossa ovat myös Simon ja Kirstin ihanat eläinystävät.

Vatsastapuhuja Sari Aalto

Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja.
Hän kuuluu niiden harvojen ihmisten joukkoon koko maailmassa, jotka hallitsevat vaikean vatsastapuhumisen taidon.

Sari on kiertänyt esiintymässä lapsille ja aikuisille päiväkodeissa, kouluissa, teattereissa ja festivaaleilla niin Suomessa, Ruotsissa kuin Japanissakin.

Hän on esittävän taiteen ammattilainen, joka on työskennellyt näyttelijänä mm. yhdessä maamme arvostetuimmista nukketeattereista, espoolaisessa Teatteri Hevosenkengässä.

Vatsastapuhumisen taiteeseen Sarin on johdattanut Suomen tunnetuin vatsastapuhuja Ari Lauanne. Sarin mentoreihin lukeutuvat myös hänen isänsä, taikuri Simo Aalto sekä yhdysvaltalainen vatsastapuhujamestari Tom Crowl.